- 1403/12/08 نشست و گفتوگوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی
- 1403/12/08 نماینده مردم آستارا و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پرستار سانحهدیده آستارا عیادت کردند
- 1403/12/08 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان: بسیاری از بیماریها با رعایت رژیم غذایی قابلیت پیشگیری و کنترل دارد
- 1403/12/07 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز آموزشی درمانی پورسینا و ولایت رشت
در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛
زمان و نحوه درجه بندی کارخانجات آرد استان در سال 1403 تعیین شد
اولین جلسه برنامه ریزی نحوه درجه بندی کارخانجات تولیدی آرد استان در سال 1403 با حضور مدیر و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و نمایندگان اداره غله و خدمات بازرگانی استان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( وبدا) ؛ اولین جلسه برنامه ریزی نحوه درجه بندی کارخانجات تولیدی آرد استان در سال 1403 با حضور مدیر و کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و نمایندگان اداره غله و خدمات بازرگانی استان در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه شاخص های ارزیابی کمی و کیفی انواع آرد های بربری ، تافتون و لواش و سنگک و زمان بازدید از کارخانجات تولیدی آرد تعیین گردید و نحوه عملکرد آن ها بررسی شد.
گفتنی است ؛ درجه بندی کارخانجات تولید کننده آرد هر ساله با هدف ارتقاء کیفیت آرد، وضعیت بهداشتی و تجهیزاتی و میزان سهمیه گندم کارخانجات با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه ، شرکت بازرگانی دولتی و اداره استاندارد استان انجام می شود.
نظر دهید