- 11 آبان 1404 مجاهدتهای شما برای خدا،زیباترین جلوه خدمت است
- 10 آبان 1404 پیام تسلیت نماینده مردم شریف شهرستان آستانهاشرفیه و بندرکیاشهر در مجلس شورای اسلامی خطاب به دکتر محمدتقی آشوبی
- 10 آبان 1404 برگزاری سومین روز درگذشت والده دکتر آشوبی با حضور گسترده مردم، مسئولان و جامعه پزشکی گیلان
- 10 آبان 1404 پیام تسلیت مدیر کل بیمه سلامت گیلان به مناسبت درگذشت والده گرامی دکتر آشوبی
دومین روز از کارگاه اصلاح سبک زندگی به منظور پیشگیری از بحران سالمندی جمعیت برگزار شد
دومین روز از کارگاه اصلاح سبک زندگی به منظور پیشگیری از بحران سالمندی جمعیت با حضور نمایندگان معاونتهای دانشگاه و ماماها و کارشناسان جوانی جمعیت در راستای تشکیل هستهی آموزشی اصلاح سبک زندگی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ در دومین روز کارگاه، دکتر نوذر نخعی استاد دانشگاه علوم پزشکی کرمان به عنوان مدرس، مطالب مبسوطی با عناوین آغازی سالم آیندهای امیدبخش، ۱۰۰۰ روز طلایی زندگی، انتقال ارزشها و راهکارهای فائق آمدن بر فاصله نسلی، شگردهای نشاط و امید در زندگی، تک فرزندی و تبعات آن ارائه کرد.
شایان ذکر است کارگاه سه روزهی اصلاح زندگی به منظور پیشگیری از بحران سالمندی جمعیت به مدت سه روز در معاونت بهداشتی در حال برگزاری است.

نظر دهید