- 1403/11/04 برگزاری نشست مشترک اعضای بُرد گوارش و کبد بالغین وزارت بهداشت با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1403/11/04 پایان ارزیابی «اعتبار بخشی آموزشی» مراکز آموزشی درمانی دانشگاهی گیلان
- 1403/11/03 جهشی در درمان گیلانیان با راه اندازی «رادیوتراپی» و «پت اسکن»
- 1403/11/03 همگرایی نظام سلامت گیلان با توسعه فعالیتهای ورزشی جانبازان و معلولان
از سوی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛
دانش و آگاهی جامعه در خصوص روغن ها ارزیابی می شود
طی اطلاعیه ای از سوی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به منظور پویش ملی تغذیه سالم ، دانش و آگاهی جامعه در خصوص روغن ها از تاریخ ۳ / ۹/ ۱۴۰۳ لغایت ۱۵/ ۹/ ۱۴۰۳ از طریق لینک زیر ارزیابی می شود. https://survey.porsline.ir/s/tF9HbALU https://survey.porsline.ir/s/tF9H
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وب دا)؛ به منظور پویش ملی تغذیه سالم با شعار " روغن مناسب، غذای سالم ، خانواده سالم" که از ۱۷ لغایت ۳۰ آذرماه سال جاری در سراسر کشور برگزار می شود، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی اطلاعیه ای اعلام کرد، دانش و آگاهی جامعه در خصوص روغن ها را با هدف بررسی اثربخشی پویش، قبل از اجرای پویش مذکور از تاریخ ۳ / ۹/ ۱۴۰۳ تا ۱۵/ ۹/ ۱۴۰۳ ارزیابی می نماید.
از این رو، با توجه به شعار پویش، لینک پرسشنامه کوتاه الکترونیکی زیر توسط دفتر بهبود تغذیه جامعه تهیه شده است.
https://survey.porsline.ir/s/tF9HbALU
لازم به ذکر است؛ لینک فوق تا تاریخ ۱۵ آذر ماه سال جاری فعال می باشد و ارزیابی، دانش و آگاهی مردم پس از اجرای پویش متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
نظر دهید