- 1403/12/08 نشست و گفتوگوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی
- 1403/12/08 نماینده مردم آستارا و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پرستار سانحهدیده آستارا عیادت کردند
- 1403/12/08 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان: بسیاری از بیماریها با رعایت رژیم غذایی قابلیت پیشگیری و کنترل دارد
- 1403/12/07 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز آموزشی درمانی پورسینا و ولایت رشت
تعیین تکلیف بیش از ۹۰ درصد بیماران منتقل شده از بیمارستان قائم به مرکز آموزشی و درمانی پورسینا
رئیس مرکز آموزشی و درمانی پورسینا با اشاره به انتقال ۲۷ بیمار از بیمارستان قائم (عج) به این مرکز اظهار داشت: در حال حاضر تنها ۲ بیمار بستری بوده و سایر بیماران تعیین تکلیف و ترخیص شدهاند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ دکتر ظهیر ریحانیان - رئیس مرکز آموزشی و درمانی پورسینا گفت: در ساعات اولیه حادثه حریق بیمارستان قائم، ۲۷ بیمار به مرکز آموزشی و درمانی پورسینا منتقل شدند که پس از ویزیت بیماران توسط متخصصین و ارائه خدمات موردنیاز تعدادی از بیماران باتوجهبه نوع بیماری به بیمارستانهایی مانند حشمت، رازی و… انتقال یافتند و ۱۷ بیمار در پورسینا بستری شدند.
دکتر ریحانیان ادامه داد: هم اکنون بعد از گذشت شش روز از حادثه تنها دو نفر از این بیماران در بخش آیسییو بستری هستند و مابقی بیماران پس از دریافت خدمات تشخیصی و درمان تعیین تکلیف شدند.
وی ادامه داد: دو بیمار بخش ویژه توسط متخصصین نروسرجری پورسینا جراحی شدند و مدتزمان موردنیاز برای بهبود این دو بیمار غیرقابلپیشبینی است.
نظر دهید