- 17 آذر 1404 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان کوثر آستانهاشرفیه و عیادت از والدین دو شهید
- 17 آذر 1404 «روایت اول» قدرت نخست در جنگ رسانهای
- 17 آذر 1404 گزارش تصویری | برگزاری کارگاه «جنگ رسانه» ویژه معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 17 آذر 1404 برگزاری نشست تخصصی ارتقای نظام کارانه و کیفیت خدمات مامایی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان
در مرکز آموزشی و درمانی الزهرا (س)؛
برگزاری کلاس آموزشی بهداشت محیط، بهداشت حرفهای و بحران و بلایا کنترل عفونت و ایمنی محیط
کلاس آموزشی بهداشت محیط، بهداشت حرفهای و بحران و بلایا کنترل عفونت و ایمنی محیط در مرکز آموزشی و درمانی الزهرا (س) برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ کلاس آموزشی بهداشت محیط، بهداشت حرفهای و بحران و بلایا کنترل عفونت و ایمنی محیط در مرکز آموزشی و درمانی الزهرا (س) برگزار شد.
این کلاس آموزشی با حضور مدیر مرکز آموزشی و درمانی الزهرا (س) و جهت پرسنل خدمات به منظور جهت ارتقاء سطح آگاهی کارکنان در زمینه بهداشت محیط، بهداشت حرفهای و بحران و بلایا کنترل عفونت و ایمنی محیط برگزار شد.

نظر دهید