اخبار فوری
- 29 آبان 1404 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از دستاوردهای نظام سلامت در کاسپین اکسپو ۲۰۲۵ انزلی
- 28 آبان 1404 بازدید نماینده رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی از پروژههای عمرانی مرکز آموزشی و درمانی پورسینا
- 27 آبان 1404 اطلاعیه شماره ۲ آزمون جامع توجیهی بدو خدمت آذر ۱۴۰۴
- 27 آبان 1404 برگزاری سومین ملاقات مردمی آبانماه، سال ۱۴۰۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
برگزاری نشست نمایندگان دانشجویان اتباع خارجی با معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه
جمعی از دانشجویان اتباع خارجی به نمایندگی از این دانشجویان، طی نشستی با معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به بیان مشکلات و مسائل صنفی و رفاهی این دانشجویان پرداختند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ جمعی از دانشجویان اتباع خارجی به نمایندگی از دانشجویان ،طی نشستی با دکتر فردین مهرابیان-معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به بیان مشکلات و مسائل صنفی و رفاهی این دانشجویان در آغاز سال تحصیلی جدید پرداختند.
دکتر فردین مهرابیان در ابتدای این نشست، با اشاره به دشواریهای تحصیل در شرایط دور از خانه و خانواده، گفت ؛ با توجه به اینکه مردمان استان گیلان به مهماننوازی شهرت دارند، تلاش ما بر این است که از زمان مدت حضور تا زمان فارغالتحصیلی شما از هیچ حمایتی، دریغ ننماییم.
وی در پایان یاد آور شد ؛ مجموعه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه دانشجویان اتباع خارجی را همانند فرزندان خود می داند ، تلاش ما بر این است امکاناتی را فراهم کنیم تا شما نیز در کنار دیگر دانشجویان و در شرایطی مناسب، به تحصیل بپردازید.
لازم به ذکر است ؛ در حال حاضر ، ۱۸ دانشجوی اتباع خارجی (پسر و دختر) در دانشگاه علوم پزشکی گیلان مشغول به تحصیل میباشند.
در این نشست، سرپرست مدیریت امور دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و مسئول حراست این معاونت نیز ، حضور داشتند.
تصویر نویسنده :

نظر دهید