اخبار فوری
- 1403/12/08 نشست و گفتوگوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی
- 1403/12/08 نماینده مردم آستارا و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پرستار سانحهدیده آستارا عیادت کردند
- 1403/12/08 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان: بسیاری از بیماریها با رعایت رژیم غذایی قابلیت پیشگیری و کنترل دارد
- 1403/12/07 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز آموزشی درمانی پورسینا و ولایت رشت
برگزاری نشست شورای آموزشی بین الملل در دانشگاه
نشست شورای آموزشی بین الملل با رویکرد تمهید در راستای ارائه خدمات آموزشی و رفاهی مطلوب به دانشجویان بین المللی برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا )؛ نشست شورای آموزشی بین الملل با حضور دکتر افشین شفقی- معاون آموزشی دانشگاه، دکتر ایمان علیزاده- مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی گیلان و مدیران حوزه آموزش برگزار شد.
در این نشست، مدیر امور بین الملل با مروری بر تاریخچه حذب دانشجوی بین المللی در کلان منطقه، اظهار کرد؛ افزایش کمی و کیفی جذب دانشجوی بین المللی نیازمند تعامل، هم افزایی و همتی مضاعف است و این مهم از طریق همکاری درون سازمانی محقق خواهد شد.
دکتر علیزاده در ادامه به اهمیت رفاه و امنیت دانشجویان بین المللی اشاره کرد و گفت؛ برنامه ریزی های به انجام رسیده باید در راستای سیاست های کلان کشور باشد و در مسیری منطقی حرکت کند.
وی در پایان خواستار همکاری و تعامل مضاعف در میان نهادهای مرتبط شد.
در حاشیه این نشست، نمایندگانی از یک شرکت جذب دانشجو بین المللی حضور یافته و ضمن گفت و گو، در راستای همکاری در زمینه جذب دانشجوی بین المللی، توافقاتی حاصل شد.
گفتنی است؛ نشست مذکور، با تمرکز بر مواردی چون؛ برنامه ریزی برگزاری دوره ی MBBS، اسکان و امکانات رفاهی دانشجویان بین المللی، برگزاری دوره های summer schoolو ایجاد ساز و کار جذب بیشتر دانشجوی بین المللی برگزار شد.