- 9 مهر 1404 نشست هیئت عالی رتبه دانشگاه آستاراخان روسیه با هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 9 مهر 1404 مسیر اخلاقمحور پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان تداوم خواهد یافت
- 8 مهر 1404 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت فرخنده سالروز ولادت امام حسن عسکری (ع)
- 8 مهر 1404 سالمندی فصل شکفتگی حکمت و عبادت است
برخورد قاطع با مراکز غیرمجاز درمانی در خمام؛ مطب دندانپزشکی غیرمجاز پلمب شد
یک مطب غیرمجاز دندانپزشکی در شهرستان خمام که بدون حضور پزشک متخصص اقدام به ارائه خدمات درمانی کرده بود، با هماهنگی دستگاه قضایی و همکاری نیروی انتظامی پلمب شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ در پی دریافت گزارشهای مردمی و ثبت شکایات در سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت مبنی بر فعالیت فردی فاقد مجوز در زمینه دندانپزشکی، تیم نظارت این شبکه پس از بررسیهای میدانی و جمعآوری مستندات، موضوع را به مقام قضایی ارجاع داد.
با صدور دستور قضایی و در اجرای حکم قانونی، محل یادشده در روز هشتم مهرماه ۱۴۰۴ با حضور نمایندگان شبکه بهداشت و درمان و نیروی انتظامی شهرستان پلمب شد تا از ادامه فعالیتهای غیرقانونی جلوگیری شود.
دکتر احمد لسانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان خمام، با تأکید بر اینکه سلامت مردم خط قرمز مجموعه بهداشت و درمان است، گفت: فعالیتهای غیرمجاز در حوزه سلامت تهدیدی جدی برای شهروندان محسوب میشود و با هرگونه تخلف در این زمینه به صورت قاطعانه برخورد خواهیم کرد.
وی با اشاره به نقش مردم در شناسایی چنین تخلفاتی افزود: گزارشهای مردمی از طریق سامانه ۱۹۰، مهمترین ابزار برای کشف مراکز غیرقانونی است. همراهی مردم در این زمینه، ضامن ارتقای سطح سلامت جامعه خواهد بود.
مدیر شبکه بهداشت خمام همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در حوزه درمان، موضوع را به واحدهای نظارتی اطلاع دهند تا در سریعترین زمان ممکن اقدامات قانونی انجام شود.


نظر دهید