- 1404/03/03 با قول مساعد مسئولان شهرستانی، کلینیک لاهیجان در هفته دولت افتتاح میشود
- 1404/03/03 تمرکز دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ارتقای جامع سلامت لاهیجان؛ از رفع چالشها تا توسعه بخشهای تخصصی
- 1404/03/03 رایزنی نماینده رودبار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای تقویت خدمات سلامت در شهرستان
- 1404/03/03 ادای احترام رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مقام شامخ شهدا
بازدید معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مرکز آموزشی و درمانی حشمت رشت
ارزیابی خدمات تصویربرداری تخصصی و بررسی فنی دیزل ژنراتور جدید مرکز آموزشی درمانی حشمت توسط معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه صورت پذیرفت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ در راستای ارزیابی خدمات تصویربرداری تخصصی و بررسی فنی دیزل ژنراتور جدید مرکز آموزشی و درمانی حشمت، دکتر مصطفی گل شکن، معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه، با حضور در مرکز آموزشی درمانی حشمت رشت، از بخشهای مختلف این بیمارستان، ازجمله؛ بخشهای تصویربرداری سیتیاسکن، سیتیانژیو و آنژیوگرافی بازدید و با مسئولان و کادر درمان این مرکز دیدار و درباره چالشها، نیازها و کیفیت ارائه خدمات گفتوگو کرد.
وی با تاکید بر اهمیت این بخشها در تشخیص زودهنگام و درمان بیماران قلبی و عروقی، اظهار داشت: خدمات تصویربرداری تخصصی بهویژه در بیمارستان حشمت که بهعنوان یکی از مراکز مرجع درمان بیماریهای قلب و عروق در استان شناخته میشود، باید با بالاترین دقت، سرعت و کیفیت انجام شود. تجهیزات موجود باید بهصورت مستمر کالیبره، بهروزرسانی و پشتیبانی شوند و زیرساختهای فنی از جمله برق اضطراری نیز در سطح استاندارد باشند.
در ادامه، معاون توسعه دانشگاه به همراه تیم فنی و مدیریت بیمارستان با بازدید از دیزل ژنراتور جدید این مرکز آموزشی درمانی، به بررسی عملکرد آن در تأمین برق اضطراری بیمارستان در شرایط قطع برق پرداخت. همچنین، نحوه کارکرد سیستم چنجاوور (Changeover System) نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی با تاکید بر لزوم نگهداری منظم این تجهیزات حیاتی گفت: «سیستم چنجاوور بهعنوان بخشی کلیدی در این فرایند، باید بهصورت خودکار و بدون وقفه، انتقال بار مصرفی از شبکه برق شهری به ژنراتور را انجام دهد. تست دورهای، مانیتورینگ دقیق و نگهداری اصولی این سیستمها برای جلوگیری از بروز آسیبهای غیرقابل جبران ضروری است. و میبایست این سیستمها باید در کمترین زمان ممکن وارد مدار شوند تا کوچکترین اختلالی در ارائه خدمات حیاتی، بهویژه در بخشهایی مانند ICU، اتاق عمل و تصویربرداری، رخ ندهد.
در پایان این بازدید، دکتر گلشکن ضمن قدردانی از تلاشهای کادر مدیریتی و درمانی بیمارستان حشمت، بر لزوم هماهنگی بین واحدهای فنی، پشتیبانی و درمان برای ارتقاء کیفیت خدمات، بهویژه در مراکز تخصصی قلب و عروق، تأکید کرد.
گفتنی است، مرکز آموزشی درمانی حشمت رشت به عنوان یکی از مراکز تخصصی و فوقتخصصی قلب و عروق در شمال کشور، سالانه میزبان هزاران بیمار از گیلان و استانهای همجوار است و تقویت زیرساختهای این مرکز، نقشی مؤثر در ارتقاء سلامت جامعه دارد.
نظر دهید