- 1403/11/04 برگزاری نشست مشترک اعضای بُرد گوارش و کبد بالغین وزارت بهداشت با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1403/11/04 پایان ارزیابی «اعتبار بخشی آموزشی» مراکز آموزشی درمانی دانشگاهی گیلان
- 1403/11/03 جهشی در درمان گیلانیان با راه اندازی «رادیوتراپی» و «پت اسکن»
- 1403/11/03 همگرایی نظام سلامت گیلان با توسعه فعالیتهای ورزشی جانبازان و معلولان
ارزیابی دانشگاه با محوریت تبلیغات بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت (ع)
نشست ارزیاب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر فرهنگی، فوق برنامه و مدیر دانشجویی با محوریت تبلیغات بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت (ع) و فعالیتهای قرآنی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا) ؛ نشست ارزیاب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و مدیران فرهنگی، فوق برنامه و دانشجویی با محوریت تبلیغات بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت (ع) و فعالیتهای قرآنی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دفتر این معاونت برگزار شد .
در ابتدا دکتر فردین مهرابیان - معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به درخشش دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت، افزود؛ توجه به دستورات قرآن و عمل به آن می تواند بسیاری از مشکلاتی را که با آن مواجه هستیم را حل نماید و جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت آوردگاهی خجسته و پربرکت در زمینه عطرآگین نمودن فضای خدمت در سنگر خطیر سلامت به شمار میرود. دانشگاهیان نظام سلامت علاوه بر توجه به مسائل کاری به مسائل معنوی نیز توجه دارند و این اصل، خدمت رسانی به مردم را ارتقا می دهد.
وی ادامه داد؛ جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت بزرگترین رویداد قرآنی در وزارت بهداشت است که یک پکیج کامل از فعالیتهای پژوهشی، هنری،معارفی، آوایی را در ۶۳ رشته اجرا میکند و علاوه بر کمیت و افزایش تعداد شرکت کنندگان در این جشنواره باید در راستای کیفیسازی فعالیتهای قرآنی نیز توجه ویژه شود.
سپس عبدالله عموزاد - مدیر فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در نشستی جداگانه، با حصور کارشناس قرآنی وزارت بهداشت و روسای ادارات فرهنگی و فوق برنامه این معاونت به تشریح فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاه طی یک سال گذشته پرداخت.
وی در ادامه اظهار کرد؛ از زمان شروع ثبت نام بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت ، اطلاع رسانی در فضاهای دانشکدهها، بیمارستانها و مراکز اموزشی و درمانی، معاونتها و تمامی واحدهای تابعه دانشگاه از طرق مختلف اطلاع رسانی شده است.
عموزاد ، افزود؛ همچنین اطلاع رسانی لازم و تبلیغات گسترده در فضای مجازی در کانالهای زیر مجموعه واحدهای مختلف با کمک روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی و روابط عمومی های واحدهای تابعه دانشگاه انجام شده است و مصاحبههای تصویری و دعوت رئیس دانشگاه، معاونین و اعضای هیات رئیسه از دیگر روشهای دعوت و اطلاع رسانی در این خصوص میباشد که در حال انجام است.
در ادامه ستار مهرشاد - ارزیاب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از نزدیک فعالیت های قرآنی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، تعداد ثبت نام در سامانه، نحوه ثبت نام، تبلیغات و اطلاع رسانی همچون طراحی، چاپ ،تکثیر پوستر ، بنر و نصب آن در واحدها و مراکز درمانی و آموزشی اعم از بیمارستان ها، دانشکده ها، معاونت ها و درمانگاه ها، سلف، خوابگاه های دانشجویی گیلان و... مورد بازدید قرار داد.
لازم به ذکر است؛ در ادامه روند تبلیغات بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت (ع) وزارت بهداشت، مرکز قرآن و عترت (ع) این وزارت بر آن شد تا ارزیابی از نحوه تبلیغات این جشنواره بعمل آورد، لذا ارزیابی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور توسط بیست ارزیاب برگزیده از سوی مرکز قرآن و عترت وزارت متبوع ، با هدف انتقال تجربیات و سرعت بخشیدن به کمیت ثبت نام و بالا بردن کیفیت محتوای جشنواره در حال انجام می باشد. در این راستا، بازدید میدانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان توسط ستار مهرشاد- کارشناس فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به انجام رسید.
نظر دهید