- 5 آذر 1404 تأمین دارو و تجهیزات پزشکی نیازمند مدیریت استراتژیک است
- 5 آذر 1404 بهرهبرداری از پت اسکن و رادیوتراپی در گیلان تا پایان سال
- 4 آذر 1404 برپایی «میز خدمت جهادی» دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مصلی رشت با حضور دکتر آشوبی
- 4 آذر 1404 آئین افتتاح مرکز مشاوره «همرسان» در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
ارائه خدمات پزشکی و دارویی رایگان در روستای شیخآباد املش به مناسبت هفته بسیج
به مناسبت هفته بسیج، کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان املش با همکاری جمعیت هلال احمر، شبکه بهداشت و درمان و دهیاری روستای شیخآباد، خدمات ویزیت و داروی رایگان به ۹۷ نفر از اهالی روستا و مناطق همجوار ارائه کرد و حدود ۵۰ میلیون تومان دارو توزیع شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ در راستای گرامیداشت هفته بسیج و ارتقای سطح سلامت جامعه، برنامه ویزیت و ارائه داروی رایگان در مسجد امام خمینی (ره) روستای شیخآباد از توابع بخش مرکزی شهرستان املش برگزار شد.
این طرح با مشارکت کانون بسیج جامعه پزشکی، جمعیت هلال احمر، شبکه بهداشت و درمان و دهیاری و شورای روستای شیخآباد اجرا گردید و تیم تخصصی شامل پزشک متخصص طب اورژانس، متخصص اطفال، پزشک عمومی، داروساز، کارشناسان دارویی، ماما، مراقب سلامت و بهورزان خدمات مختلف پزشکی و دارویی را به مردم ارائه کردند.
در این برنامه، خدمات ویزیت تخصصی، تست قند و فشار خون، مشاوره بهداشتی و ارائه دارو به صورت رایگان در اختیار اهالی قرار گرفت. در مجموع ۹۷ نفر از ساکنان شیخآباد و روستاهای همجوار از این خدمات بهرهمند شدند و حدود ۵۰ میلیون تومان دارو بین مراجعهکنندگان توزیع شد.
برگزاری این گونه برنامههای سلامتمحور با محوریت کانونهای بسیج جامعه پزشکی و همکاری نهادهای محلی، نقش مهمی در ارتقای دسترسی مردم مناطق روستایی به خدمات پزشکی و دارویی و ترویج فرهنگ پیشگیری از بیماریها دارد و استمرار آن در نقاط مختلف شهرستان املش ادامه خواهد داشت.

نظر دهید