• 1403/07/24 - 17:35
  • تعداد بازدید خبر : 162
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی به مناسبت روز جهانی غذا خبر داد؛

اجرای طرح تولید نان از آرد کامل در سطح استان گیلان

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا از اجرای طرح تولید نان از آرد کامل خبر داد.

 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا) ؛ مهندس علی رضا نجفی - مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذا طی گف و گویی  از اجرای طرح تولید آرد و نان کامل خبر داد.  
علیرضا نجفی با بیان اینکه  استفاده روزانه از نان های سبوس دار به دلیل داشتن فیبر برای سیستم گوارش و رفع بیماری های گوارشی مفید بوده و بسیاری از ریزمغذی های مورد نیاز بدن را فراهم می آورد، گفت ؛  سبوس موجود در آرد و نان های کامل باعث کاهش قند خون شده و از ابتلا به بسیاری از بیماری های غیرواگیر از جمله؛ دیابت ، فشار خون ، قلب و عروق جلوگیری می نماید.
 وی در پایان یادآور شد ؛ اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با صدور مجوزهای بهداشتی برای کارخانجات تولیدکننده آرد در استان ، امکان تولید و عرضه آرد کامل را فراهم آورده و افزایش مصرف نان های سبوس دار نیاز به فرهنگ سازی و همکاری تمامی ارگان های مرتبط دارد.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 130077

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/07/24 17:35