- 1403/12/13 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و فرمانداری تالش برای تأمین سلامت و رفاه شهروندان
- 1403/12/13 آمادگی نظام سلامت گیلان برای ارائه خدمات درمانی در ایام نوروز و کاهش تصادفات جادهای
- 1403/12/13 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به مناسبت روز جهانی شنوایی
- 1403/12/12 فرهنگسازی و تأمین بودجه برای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده در گیلان ضروری است
با حضور بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط در سراسر گیلان؛
آغاز برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان
همزمان با سراسر کشور، فعالیت ویژه کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط در ماه رمضان و تعطیلات نوروزی در راستای نظارت و رصد و بازرسی از مراکز تولید، تهیه و توزیع غذا و اماکن عمومی و ... در استان گیلان آغاز شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وب دا)؛ در نشست هماهنگی مدیریت بهداشت محیط در اجرای برنامه های سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان، دکتر حجت نجف زاده- سرپرست معاونت اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه با اشاره به مسئولیت سنگینی که بر عهده بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط است، گفت؛ اگرچه در طول سال، تکالیف متعدد و حساسی بر عهده کارشناسان بهداشت محیط است اما در مناسبت هایی مانند؛ تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان، کارشناسان بهداشت محیط مسئولیت سنگین تر و فشار کاری بیشتری را متحمل می شوند که باید قدردان این زحمات شبانه روزی بود.
وی افزود؛ با توجه به گردشگرپذیری استان گیلان و افزایش تقاضا و مصرف مواد غذایی و همزمانی با ماه مبارک رمضان که خوراکی های مخصوص خود را دارد، حضور و بازرسی های دقیق و رصد و پیگیری مستمر از مراکز تولید، عرضه و توزیع مواد غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و انتظار می رود با جدیت و دقت هر چه بیشتر این وظیفه مهم توسط همکاران حوزه بهداشت محیط انجام شود.
دکتر نجف زاده همچنین یادآور شد؛ احساس اعتماد و امنیتی که مردم و مسافران در محیط های عمومی و غذاخوری ها خواهند داشت مرهون زحمات مجدانه کارشناسان بهداشت محیط است.
در ادامه مهندس مهدی جواهرشناس- رئیس گروه سلامت محیط و حرفه معاونت بهداشتی نیز، با بیان اینکه بروز بیش از 200 نوع بیماری بر اثر مصرف غذای ناایمن و ناسالم در انسان رخ می دهد، گفت ؛ اهمیت فعالیت کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط به ویژه در تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان غیرقابل انکار است.
وی با توصیه به همکاران خود در این حوزه افزود؛ با توجه به افزایش مصرف در مناسبت های پیش رو از طرف مردم، کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط باید در ساعات غیراداری هم به فعالیت خود در بازدید و بررسی بهداشتی محیط های تولید و عرضه مواد غذایی و همچنین، سامانه های آبرسانی بپردازند و با دقت هر چه بیشتر وظایف خود را انجام دهند.
جواهرشناس در پایان با تقدیر از زحمات بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط در سراسر استان، اعلام کرد؛ اجرای برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان تا پایان 15 فروردین سال 1404 با جدیت و حساسیت بیشتر توسط کارشناسان و بازرسان حوزه بهداشت محیط ادامه دارد.
نظر دهید