- 1403/07/16 رایزنی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بخش غیردانشگاهی جهت گسترش خدمات تصویربرداری پزشکی
- 1403/07/15 اتمام ابرپروژههای سلامتمحور مطالبه گیلانیان از دولت چهاردهم
- 1403/07/15 نشست مشترک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با استاندار
- 1403/07/14 نشست مشترک نماینده آستارا با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
تشدید نظارت بر واحدهای تولید کننده آرد در گیلان
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تشدید نظارت بر واحدهای تولید کننده آرد درطی ایام نوروز، خبرداد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ مهندس علیرضا نجفی- مدیراداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به دستورالعمل سازمان غذا و دارو( غنی سازی آرد گندم نانوایی ها به ریزمغذی های آهن و اسیدفولیک خوراکی ) ، اظهارداشت : کارشناسان نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان تابعه دانشگاه درراستای برنامه عملیاتی غنی سازی آرد، طی بازدیدهای مستمر از واحدهای تولیدکننده آرد نانوایی ها در سطح استان، افزودن آهن از طریق پرمیکس آهن و اسیدفولیک به ویژه مقدار آن را ، مورد کنترل و آزمایش قرار می دهند و در صورت مشاهده عدم انطباق با متخلفان ، برخورد قانونی انجام می گیرد .
وی در پایان یادآور شد : در این بازدید ها کیفیت عواملی مانند گندم، تجهیزات واحد صنعتی ، کیفیت بوجاری و تجهیزات مرتبط با کیفیت آرد ، تجهیزات آزمایشگاه، نظافت و رعایت موازین بهداشتی نیز بررسی می شود.
لازم به ذکر است ؛ استان گیلان دارای هفت واحد فعال تولیدکننده آرد می باشد ./ص
نظر دهید