- 4 آذر 1404 برپایی «میز خدمت جهادی» دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مصلی رشت با حضور دکتر آشوبی
- 4 آذر 1404 آئین افتتاح مرکز مشاوره «همرسان» در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 4 آذر 1404 برگزاری اولین ملاقات مردمی آذرماه، سال ۱۴۰۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 3 آذر 1404 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مراسم تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام در رشت
پیام تسلیت معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه به مناسبت شهادت امام حسن عسکری
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با صدور پیامی شهادت امام حسن عسکری را تسلیت گفت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ در متن پیام تسلیت سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان آمده است؛
بسم الله الرحمن الرحیم
شهادت یازدهمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام حسن عسکری (ع)، اگرچه داغی گران برای دوستداران فرزندان فاطمه است؛ اما همانگونه که خداوند متعال وعده داده است، هیچگاه زمین از حجت الهی خالی نخواهد ماند و این درد با وعده ظهور فرزندش، حضرت ولیعصر (عج) تسکین مییابد. حجتی که امید بشریت است برای رهایی از ظلم و سِتم و استقرار مدینه فاضلهای که هیچ مکاتبی قادر به ارائهی آن نیست.
اینجانب فرارسیدن شهادت حضرت امام حسن عسکری (ع) را به محضر حضرت ولیعصر (عج)، شیعیان، محبان اهلبیت (ع) و به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی گیلان تسلیت عرض مینمایم.
دکتر مصطفی گلشکن
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان

نظر دهید