- 30 شهریور 1404 دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با مدیران ارشد وزارت بهداشت
- 30 شهریور 1404 برگزاری آیین تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 30 شهریور 1404 پیگیری «نیازهای تخصصی گیلان» در سفر رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به وزارت بهداشت
- 30 شهریور 1404 تقویت پژوهشهای علوم پزشکی گیلان در مسیر توسعه ملی
هماندیشی مدیر سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان با خیرین سلامت برای توسعه خدمات درمانی در شفت
مدیر سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان با خیرین سلامت شهرستان شفت برای توسعه خدمات درمانی نشست هماندیشی برگزار کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ جلسه هماهنگی افزایش مشارکت خیرین در حوزه سلامت شهرستان شفت با حضور مدیر سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان و مسئولان محلی برگزار شد.
در این نشست تخصصی که روز گذشته در دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت تشکیل شد، دکتر غلامرضا عبدالهزاده، مدیر سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر سه محور اصلی تأکید کرد:
- انجام نیازسنجی دقیق تجهیزات پزشکی مورد نیاز
- اولویتبندی پروژههای درمانی
- حفظ کرامت و اعتماد خیرین سلامت
دکتر فلاحسخنگوی، مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان شفت نیز در این جلسه به تشریح اولویتهای بهداشتی و درمانی شهرستان شفت پرداخت و آمادگی شبکه را برای همکاری با خیرین اعلام کرد.
دکتر عبداللهزاده در این نشست اظهار داشت: جلب مشارکت مردمی نیازمند شفافیت، پاسخگویی و برنامهریزی دقیق است تا هر کمک مردمی در جایگاه واقعی خود هزینه شود.
بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، جلسه بعدی با حضور گستردهتر مسئولان و خیرین محلی هفته آینده در بیمارستان امام رضا (ع) شفت برگزار خواهد شد.

نظر دهید