- 26 آبان 1404 تعطیلی مدارس و دانشگاهها و تأخیر در آغاز بهکار ادارات رشت/ مادران دارای فرزند در مقطع ابتدایی دورکار شدند
- 26 آبان 1404 تعطیلی مدارس و دانشگاهها و تأخیر در آغاز به کار ادارات رشت همزمان با اجلاس استانداران استانهای ساحلی دریای کاسپین
- 26 آبان 1404 تعویق برگزاری دومین رویداد سالانه هوش مصنوعی در کارآفرینی نوین
- 26 آبان 1404 پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خطاب به دکتر عطرکار روشن
نشست تخصصی تدوین برنامه سلامت برنج با حضور دستگاههای اجرایی استان
هشتمین جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سلامت محصول برنج استان در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ هشتمین جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سلامت محصول برنج استان به میزبانی این معاونت و با حضور نمایندگانی از سازمان ملی استاندارد، جهاد کشاورزی، مؤسسه تحقیقات برنج، معاونت بهداشتی دانشگاه و دبیرخانه امنیت غذایی استان برگزار شد.
این نشست با هدف بررسی نحوه نمونهبرداری از محصول برنج سفید در شالیکوبیهای هشت منطقه از شهرهای رشت و خمام تشکیل شد. در این جلسه دستورالعملها، ضوابط و استانداردهای موجود در زمینه حداقل تعداد نمونه، روشهای نمونهبرداری، آزمونهای مرتبط و تجهیزات مورد نیاز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
گفتنی است بررسی وضعیت سلامت محصولات کشاورزی بر اساس مصوبات شورای سلامت استان در دستور کار سازمانهای مرتبط قرار دارد و در همین راستا، محصول برنج تولیدی استان نیز پس از انجام بررسیهای فنی، از نظر شاخصهای سلامت مورد ارزیابی قرار میگیرد.

نظر دهید