• 1402/01/09 - 12:27
  • تعداد بازدید خبر : 505
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در هشتمین روز از تعطیلات نوروزی؛

سه کارگاه قنادی و تولید شیرینی در رشت پلمب شد

مدیر گروه سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه از پلمب سه کارگاه قنادی در رشت به دلیل عرضه مواد غذایی غیرمجاز و فاسد طی طرح تشدید نظارت بهداشتی سلامت نوروزی در هشتم فروردین خبر داد.

 

به گزارشپایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ مهندس مهدی جواهرشناس - مدیر گروه سلامت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با اعلام این خبر، اظهار داشت؛ در ادامه طرح تشدید نظارت بهداشتی سلامت نوروزی، از سوی کارشناسان بهداشت محیط در هشتمین روز از تعطیلات نوروزی، سه واحد کارگاه قنادی و تولید شیرینی در رشت به علت نواقص بهداشتی و عرضه مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته ،پلمب شد.

وی  تصریح کرد؛ در بازدید از این کارگاه ها، مقدار 62 جعبه تخم‌مرغ غیر بهداشتی معدوم و 150 کیلو خامه قنادی توقیف شد.
لازم به ذکر است؛ از ابتدای اسفند ماه 1401 تاکنون، 30 واحد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف، پلمب و  12 تن مواد غذایی غیرمجاز توقیف و با دستور مقام قضایی معدوم شده است./ص

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 102368

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/01/09 12:27