اخبار فوری
- 8 آبان 1404 حضور استاندار گیلان در مراسم تشییع والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی
- 8 آبان 1404 حضور مشاور وزیر بهداشت در رشت و ابلاغ پیام تسلیت مقام عالی وزارت به رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 7 آبان 1404 آیتالله فلاحتی درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان را تسلیت گفت
- 7 آبان 1404 پیام تسلیت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پی درگذشت والده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
دیدار نماینده مردم شهرستانهای فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی با معاون توسعه دانشگاه
نماینده مردم شهرستانهای فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی طی نشستی، با معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیدار و گفت و گو کرد.
دکتر گلشکن در این دیدار ضمن ارائه عملکرد سال ۱۴۰۳ معاونت توسعه در حوزه بهداشت و درمان شهرستانهای فومن و شفت، به بیان مشکلات دانشگاه در حوزه کادر درمان، تامین نیرو و تجهیزات، توسعه و نوسازی زیرساختهای درمانی پرداخت.
در ادامه دکتر معصومی توزیع عادلانه خدمات بهداشتی درمانی و نیروی انسانی از مهمترین راهکارهای برون رفت از این چالشها دانست که میبایست توسط سیاستگذاران نظام سلامت مورد توجه قرار گیرد.
در پایان موارد مطروحه توسط نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بررسی و تصمیمات لازم در خصوص انجام اقدامات بعدی در این زمینه، اتخاذ شد.
تصویر نویسنده :

نظر دهید