• 1404/03/22 - 13:05
  • تعداد بازدید خبر : 29
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشکیل کمیته استانی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) در معاونت بهداشتی دانشگاه

کمیته استانی برنامه پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) با حضور نمایندگان دستگاه‌های مرتبط در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل جلسه داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ به همت گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی و در راستای دستیابی به اهداف اجرای برنامه پیشگیری و کنترل کمبود ید (IDD)، کمیته استانی برنامه پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید (IDD) با حضور نمایندگانی از اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و اداره آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه، گروه‌های سلامت محیط و بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه در سالن جلسات این معاونت تشکیل شد.

 

در این جلسه، ضمن ارائه گزارش مبسوطی از نتایج ششمین پایش ملی وضعیت تغذیه‌ای ید در جامعه که بر روی دانش‌آموزان و زنان باردار انجام شده است، گزارشی از اقدامات انجام یافته از جمله هماهنگی برای انجام پایش استانی ید ادرار دانش‌آموزان و مادران باردار، آموزش و اطلاع‌رسانی، نظارت کیفی و کمی نمک توسط صاحبان فرایند ارائه شد.

 

در ادامه علاوه بر تبادل نظر درباره مفاد آخرین دستورالعمل کشوری، چگونگی تداوم همکاری‌های بین‌بخشی در زمینه بهره‌برداری از ظرفیت اتاق اصناف مرکز استان برای آموزش و اطلاع‌رسانی به فروشندگان و عرضه‌کنندگان نمک، گزارش‌دهی سالانه و رفع موانع موجود در زمینه نمونه‌برداری و کنترل کیفیت نمک خوراکی در سطح توزیع، فرایند آزمایش نمک‌های ارسالی به معاونت غذا و دارو و اقدامات مربوطه مطرح و در نهایت با توجه به شرح وظایف و ظرفیت‌های موجود، تصمیمات لازم اتخاذ شد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 140952
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/03/22 13:05