• 1402/01/06 - 12:10
  • تعداد بازدید خبر : 418
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تشدید نظارت بر واحدهای تولیدکننده سبزیجات خام و فرآوری شده در ماه مبارک رمضان

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های غذایی،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ، از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی از واحدهای تولیدکننده سبزیجات خام و فرآوری شده در ماه مبارک رمضان، در گیلان خبر داد.

 
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ مهندس علیرضا نجفی- مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه  در این خصوص ، اظهار داشت ؛ در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان، ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات تولیدی در ایام مبارک رمضان ، بازرسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه، از  بخش های مختلف واحدهای تولید کننده سبزیجات خام و فرآوری شده از قبیل؛ تجهیزات تولید ، بسته بندی، مواد اولیه و مواد ضدعفونی کننده بازدید بعمل می آورند.
وی در خاتمه  با بیان اینکه تمامی سبزیجات خام و فرآوری شده می بایست دارای پروانه بهداشتی ساخت معتبر از سازمان غذا و دارو باشند و در شرایط مناسب نگهداری شوند، تصریح کرد ؛  تولید تمامی محصولات در واحدهای تولیدکننده تحت نظارت و کنترل بهداشتی بوده و مواد اولیه طی چندین مرحله شست و شو ، ضدعفونی شده و در نهایت با انجام آزمون های میکروبی مستمر از طریق  واحد تولیدکننده و معاونت غذا و دارو، سلامت و ایمنی محصولات تولیدی کنترل می شود./ص
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 102216

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/01/06 12:10