اخبار فوری
- 25 آذر 1404 پژوهش، زیربنای تحول و محور توسعه در نظام سلامت
- 24 آذر 1404 دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با معاون وزارت بهداشت برای رفع موانع حقوقی و توسعهای
- 24 آذر 1404 طرحهای بزرگ بیمارستانی گیلان روی میز معاون درمان وزارت بهداشت
- 23 آذر 1404 دیدار نماینده مردم صومعهسرا و نماینده معین بندرانزلی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
در سومین نشست کارگروه سلامت محصولات کشاورزی به انجام رسید ؛
بررسی وضعیت سلامت برنج تولید شده در استان گیلان
در سومین نشست کارگروه سلامت محصولات کشاورزی استان با توجه به میزان مصرف و تولید برنج در سطح استان گیلان ، در گام اول برنج جهت ارزیابی کمی و کیفی و سلامت آن انتخاب شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( گیل وب دا) ؛ در سومین نشست کارگروه سلامت محصولات کشاورزی استان که به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه و با حضور نمایندگانی از استانداری گیلان، سازمان منابع طبیعی، استاندارد، جهاد کشاورزی، آب منطقه ای، معاونت بهداشتی دانشگاه و دبیرخانه امنیت غذایی استان برگزار شد، با توجه به میزان مصرف و تولید برنج در سطح استان گیلان ، در گام اول برنج جهت ارزیابی کمی و کیفی و سلامت آن انتخاب و در خصوص انواع آلاینده های احتمالی و منابع آن ها، سطح زیر کشت، سموم و کود های مورد استفاده بحث و تبادل نظر شد.
در این نشست مقرر شد؛ اطلاعات مورد نیاز در اجرای طرح بررسی سلامت برنج تولید شده در استان از سوی سازمان های جهاد کشاورزی، استاندارد، آب منطقه ای و سایر ارگان ها به منظور تهیه پروپوزال اولیه و برنامه ریزی های آتی به دانشگاه گیلان ارسال شود.
لازم به ذکر است؛ بررسی وضعیت سلامت محصولات کشاورزی در راستای مصوبات نشست شورای سلامت استان در دستور کار سازمان های ذی ربط قرار گرفته است.
تصویر نویسنده :
