- 5 آذر 1404 نشست رئیس سازمان غذا و دارو با داروسازان گیلان برای بررسی چالشهای صنفی
- 5 آذر 1404 بازدید معاون وزیر بهداشت از بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی لاکان
- 5 آذر 1404 بازدید میدانی رئیس سازمان غذا و دارو از سه واحد تولید صنایع غذایی، لوازم پزشکی و آرایشی-بهداشتی در گیلان
- 5 آذر 1404 افتتاح خط تولید کیسههای استومی و ادراری در بندرانزلی با حضور رئیس سازمان غذا و دارو
بازدید اعضای کمیته تخصصی اخلاق در کار با حیوانات آزمایشگاهی دانشگاه از مرکز استفاده از حیوانات آزمایشگاهی
اعضای کمیته تخصصی اخلاق در کار با حیوانات آزمایشگاهی دانشگاه از مرکز پرورش، نگهداری و استفاده از حیوانات آزمایشگاهی (مپنا) دانشکده پیراپزشکی لنگرود بازدید نمودند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ رئیس و اعضای کمیته تخصصی اخلاق در کار با حیوانات آزمایشگاهی دانشگاه از مپنا دانشکده پیراپزشکی لنگرود بازدید نمودند.
در این بازدید که با حضور رئیس دانشکده پیراپزشکی لنگرود، معاون تحقیقات و فناوری دانشکده و مسئول مرکز پرورش، نگهداری و استفاده از حیوانات آزمایشگاهی دانشکده پیراپزشکی لنگرود صورت پذیرفت، بررسیهای لازم بر اساس شاخصهای ارزیابی مپنا شامل: امکانات ساختمان، محل نگهداری حیوانات، ایمنی و امنیت، تجهیزات، مراقبت از حیوانات، انجام مداخلات بر روی حیوانات و… انجام و در خصوص اقدامات اصلاحی بحث و تبادل نظر شد.

نظر دهید