اخبار فوری
- 15 مهر 1404 برگزاری سومین ملاقات مردمی مهرماه، سال ۱۴۰۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 15 مهر 1404 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت آغاز هفته ملی کودک
- 14 مهر 1404 اسامی نامزدهای نهمین دوره انتخابات هیئتمدیره نظامپزشکی حوزه انتخاباتی رشت و حومه
- 14 مهر 1404 بازدید میدانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مرکز آموزشی درمانی رازی و پیگیری پروژههای کلان درمانی استان
آغاز طرح امداد زمستانی در گیلان همزمان با سراسر کشور
طرح امداد زمستانی در گیلان همزمان با سراسر کشور ، از اول آذر ماه آغاز شد و تا بیست اسفندماه سال جاری ادامه دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ در این طرح اورژانس گیلان همراه با سایر ارگان های امداد رسان، تمام پایگاه های شهری و جاده ای خود را در حالت آماده باش کامل قرار داده و آماده ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به مردم خواهد بود.
در اورژانس پیش بیمارستانی گیلان 70 پایگاه شهری و جاده ای، 550 پرسنل عملیاتی به همراه 125 دستگاه آمبولانس، یک فروند هلیکوپتر اورژانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و دو دستگاه موتورلانس آماده ارائه خدمات اورژانسی می باشد و تمهیدات لازم در خصوص فراخوان نیروهای خارج از شیفت، برای مقابله با شرایط بحرانی در برف و سرما نیز انجام شده است.
همچنین آمبولانس های کمک دار موجود در مراکز نیز به تجهیزات فنی زمستانی شامل ؛ زنجیر چرخ، ضدیخ، وسایل گرمایشی مجهز شده اند و آماده انجام ماموریت در مناطق و پایگاه های کوهستانی می باشند.
در این طرح ، بازرسی ها و پایش های مستمر از پایگاه های اورژانس استان به منظور بررسی میزان آمادگی لازم در تمامی پایگاه ها بصورت مستمر انجام خواهد گرفت.
واحد ارتباطات مرکز اورژانس گیلان، واحد MCMC(پایش مراقب های درمانی)، واحد EOC(فرماندهی عملیات بحران) نیز آماده انجام هماهنگی های لازم در خصوص امداد رسانی به بیماران و مصدومان می باشند.
لازم به ذکر است ؛ در طرح امداد زمستانی سال 1399 ، 20 هزار و 950 تن از خدمات اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان گیلان بهره مند شدند.
از این تعداد سه هزار و 808 مورد آن مربوط به حوادث ترافیکی و 17هزار و 142مورد غیر تصادفی بود . /ص

تصویر نویسنده :
نظر دهید