• 1404/06/17 - 08:39
  • تعداد بازدید خبر : 80
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کشف و توقیف ۳۵۰ کیلوگرم گوشت غیر بهداشتی در رشت

در جریان بازرسی مشترک بهداشت محیط و تعزیرات حکومتی، یک کارگاه غیرمجاز تولید همبرگر در رشت پلمب و بیش از ۳۵۰ کیلوگرم فرآورده گوشتی غیر بهداشتی ضبط شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ در راستای تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یک کارگاه غیرمجاز و فاقد شرایط بهداشتی تولید همبرگر در شهرستان رشت شناسایی و با حکم مراجع ذیصلاح پلمب شد.

این اقدام با همکاری بازرسان بهداشت محیط و تعزیرات حکومتی انجام گرفت و طی آن، بیش از ۳۵۰ کیلوگرم گوشت همبرگر آماده که بدون رعایت ضوابط بهداشتی تولید شده بود، توقیف و برای رسیدگی قانونی به مراجع ذیربط تحویل داده شد.

مسئولان مرکز بهداشت شهرستان رشت با تأکید بر لزوم رعایت استانداردهای بهداشتی در تولید و عرضه مواد غذایی، اعلام کردند برخورد با متخلفان در این حوزه با جدیت ادامه خواهد داشت تا سلامت شهروندان حفظ شود.

  • گروه خبری : رشت,واحدهای تابعه,آخرین اخبار,شبکه های بهداشت رشت ,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 144166
{author_name}
تصویر نویسنده :

هانیه  ایرانی
خبرنگار

هانیه ایرانی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/06/17 08:39