- 29 آبان 1404 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از دستاوردهای نظام سلامت در کاسپین اکسپو ۲۰۲۵ انزلی
- 28 آبان 1404 بازدید نماینده رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی از پروژههای عمرانی مرکز آموزشی و درمانی پورسینا
- 27 آبان 1404 اطلاعیه شماره ۲ آزمون جامع توجیهی بدو خدمت آذر ۱۴۰۴
- 27 آبان 1404 برگزاری سومین ملاقات مردمی آبانماه، سال ۱۴۰۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
در نشست شورای تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصویب شد؛
کاهش زمان مهلت رزرو غذا دانشجویی با هدف کاهش ضایعات و افزایش دقت در تأمین مواد اولیه
در نشست اخیر شورای تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راستای بهینهسازی فرایند رزرو غذا با هدف کاهش ضایعات و افزایش دقت در تأمین مواد اولیه، مهلت زمانی رزرو غذا از ۷۲ ساعت به ۴۸ ساعت در روزهای آتی کاهش یافت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیلوبدا)؛ نشست شورای تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور دکتر فردین مهرابیان، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، نمایندگان معاونت آموزشی، شورای صنفی دانشجویان و رئیس اداره تغذیه برگزار شد.
این نشست که با هدف بررسی درخواستها، چالشهای و برنامهریزی برای ارتقای کیفیت خدمات تغذیهای و رفاهی دانشجویان تشکیل شد. موضوعات متنوعی پیرامون نحوه بهبود خدمات تغذیهای و افزایش رضایتمندی دانشجویان موردبحث و بررسی قرار گرفت.
در این نشست، مهمترین دستور کار، رفع موانع موجود در مسیر دریافت خدمات رفاهی دانشجویان بود که پس از بحث و تبادل نظر، تصمیمات ساختاری مهمی اتخاذ گردید.
کاهش مهلت رزرو غذا در سامانه تغذیه از ۷۲ ساعت به ۴۸ ساعت در روزهای آینده، با هدف ارتقای نظم در تأمین و توزیع غذا، تسهیل و تسریع فرایندهای ثبتنام اسکان دانشجویان غیربومی در سامانه اسکان و ایجاد دسترسی رزرو شام و صبحانه برای این گروه از دانشجویان از جمله مهمترین موارد مربوط به تصمیمات مربوط به این نشست بود.
دکتر مهرابیان در پایان بر لزوم پایش مستمر کیفیت خدمات و تعامل سازنده با بدنه دانشجویی تأکید کرد که اجرای این مصوبات، گام مؤثری در جهت ارتقای رضایتمندی دانشجویان خواهد داشت.

نظر دهید