• 1404/07/19 - 12:32
  • تعداد بازدید خبر : 123
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پلمب اغذیه‌فروشی متخلف در لنگرود به‌دلیل رعایت‌نکردن اصول بهداشتی

کارشناسان بهداشت محیط شهرستان لنگرود، یک واحد اغذیه‌فروشی را به علت تخلفات بهداشتی و در راستای اجرای ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی و بهداشتی پلمب کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان( گیل وبدا)؛ در پی بازرسی کارشناسان واحد سلامت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یک واحد اغذیه‌فروشی به دلیل عدم رعایت اصول و ضوابط بهداشتی شناسایی و با دستور مراجع ذی‌صلاح پلمب شد.

دکتر رامین غلامپور سیگارودی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود با تأکید بر تداوم نظارت‌های بهداشتی گفت: هدف از این بازرسی‌ها حفظ سلامت عمومی و پیشگیری از بروز بیماری‌های ناشی از مواد غذایی ناسالم است.

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه ۱۹۰ به کارشناسان بهداشت اطلاع دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن رسیدگی شود.

  • گروه خبری : لنگرود,واحدهای تابعه,شبکه های بهداشت لنگرود,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 145820
{author_name}
تصویر نویسنده :

هانیه  ایرانی
خبرنگار

هانیه ایرانی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/07/19 12:32