• 1404/05/20 - 12:56
  • تعداد بازدید خبر : 29
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

عیادت مدیر شبکه بهداشت لاهیجان از خبرنگار پیشکسوت در روز خبرنگار

به مناسبت روز خبرنگار، دکتر حسن ایمانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان، به همراه جمعی از مسئولان ستادی، با حضور در منزل علی علیپور، مدیرمسئول رسانه‌های «همای گیلان» و «همای خبر» و خبرنگار پیشکسوت لاهیجان که به دلیل بیماری در منزل بستری است، از وی عیادت و دلجویی کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ در این دیدار صمیمانه دکتر ایمانی با آرزوی سلامتی و بهبودی کامل برای علیپور، از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند ایشان در عرصه اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع به مردم قدردانی کرد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان لاهیجان نقش رسانه‌ها را در ارتقای آگاهی عمومی و حمایت از برنامه‌های حوزه سلامت بسیار مهم و تاثیرگذار دانست و از همراهی مستمر خبرنگاران شهرستان در انعکاس اخبار صحیح و اطلاع‌رسانی به موقع به شهروندان قدردانی کرد.

  • گروه خبری : لاهیجان,آخرین اخبار,شبکه های بهداشت لاهیجان,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 142984
{author_name}
تصویر نویسنده :

هانیه  ایرانی
خبرنگار

هانیه ایرانی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/05/20 12:56