- 1403/12/05 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس
- 1403/12/04 نشست مشترک نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 1403/12/04 نشست مشترک و دیدار نماینده مردم شهرستان لنگرود با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1403/12/04 جلسه آمادگی برای مقابله و پیشگیری با بحران دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
از سوی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛
دانش و آگاهی جامعه در خصوص روغن ها ارزیابی می شود
طی اطلاعیه ای از سوی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به منظور پویش ملی تغذیه سالم ، دانش و آگاهی جامعه در خصوص روغن ها از تاریخ ۳ / ۹/ ۱۴۰۳ لغایت ۱۵/ ۹/ ۱۴۰۳ از طریق لینک زیر ارزیابی می شود. https://survey.porsline.ir/s/tF9HbALU https://survey.porsline.ir/s/tF9H
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وب دا)؛ به منظور پویش ملی تغذیه سالم با شعار " روغن مناسب، غذای سالم ، خانواده سالم" که از ۱۷ لغایت ۳۰ آذرماه سال جاری در سراسر کشور برگزار می شود، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی اطلاعیه ای اعلام کرد، دانش و آگاهی جامعه در خصوص روغن ها را با هدف بررسی اثربخشی پویش، قبل از اجرای پویش مذکور از تاریخ ۳ / ۹/ ۱۴۰۳ تا ۱۵/ ۹/ ۱۴۰۳ ارزیابی می نماید.
از این رو، با توجه به شعار پویش، لینک پرسشنامه کوتاه الکترونیکی زیر توسط دفتر بهبود تغذیه جامعه تهیه شده است.
https://survey.porsline.ir/s/tF9HbALU
لازم به ذکر است؛ لینک فوق تا تاریخ ۱۵ آذر ماه سال جاری فعال می باشد و ارزیابی، دانش و آگاهی مردم پس از اجرای پویش متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
نظر دهید