• 1404/05/29 - 06:02
  • تعداد بازدید خبر : 82
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ارزیابی شاخص‌های سلامت برنج استان در معاونت غذا و دارو دانشگاه

هفتمین جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سلامت محصول برنج استان به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ هفتمین جلسه کمیته فنی تدوین برنامه سلامت محصول برنج استان به میزبانی این معاونت و با حضور نمایندگانی از سازمان ملی استاندارد، جهاد کشاورزی، مؤسسه تحقیقات برنج و گیاه‌پزشکی، شرکت آب منطقه‌ای، معاونت بهداشتی دانشگاه و دبیرخانه امنیت غذایی استان برگزار شد.

این نشست با هدف اعتبارسنجی برنامه سلامت برنج استان تشکیل شد و طی آن دستورالعمل‌ها، ضوابط و استانداردهای موجود در زمینه نوع بذر، کودهای مصرفی، سلامت خاک و آب، مخاطرات احتمالی، مکان و روش نمونه‌برداری از خاک، آب و محصول برنج، آزمون‌های مرتبط و تجهیزات مورد نیاز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی است بررسی وضعیت سلامت محصولات کشاورزی بر اساس مصوبات شورای سلامت استان در دستور کار سازمان‌های مرتبط قرار دارد و در همین راستا، محصول برنج تولیدی استان نیز پس از انجام بررسی‌های فنی، از نظر شاخص‌های سلامت مورد ارزیابی قرار گرفت.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 143292
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/05/29 06:02