• 1404/03/12 - 09:16
  • تعداد بازدید خبر : 44
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ارائه خدمات زیبایی مرتبط با امور درمانی در آرایشگاه‌ها تخلف است

دکتر زهره تیموری،مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پلمب یک آرایشگاه زنانه واقع در گلباغ نماز رشت که در امور درمانی  فعالیت داشت خبر داد .

 به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وب دا): دکتر زهره تیموری،مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پلمب یک آرایشگاه زنانه واقع در گلباغ نماز رشت که در امور درمانی  فعالیت داشت خبر داد و اظهار داشت؛روش های مرتبط با زیبایی، کارهای مرتبط با پوست و مو، فقط توسط پزشک مجاز است و شهروندان گرامی باید به این موضوع آگاهی کامل داشته باشند.

 

وی اضافه کرد: شماری از آرایشگر ها بدون کسب هیچگونه دانش علمی در این زمینه یا طی مدارج دانشگاهی در حوزه پزشکی، اقدام به خرید دستگاه‌های مرتبط به زیبایی و انجام اعمال مرتبط با پوست و مو در محل فعالیت خود می‌کنند وبرخی از فروشگاه های لوازم آرایشی و آرایشگران نیز فعالیت خود را به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی تسری داده و در آن به تبلیغ  انواع فعالیت‌های پزشکی در محل فعالیت خود و جذب مشتری می پردازند. 

 

وی با اشاره‌ به اینکه آرایشگرها اجازه ورود به حیطه پزشکی را که یک امر علمی و تخصصی است، ندارند تاکید کرد: در این گونه اعمال مرتبط با زیبایی، احتمال ابتلا به انواع بیماری‌ها از جمله هپاتیت، ایدز و بروز خونریزی وجود دارد.

 

دکتر تیموری بیان کرد: برای پیشگیری از مداخله آرایشگران در امور پزشکی علاوه بر  واحد نظارت بر درمان دانشگاه، اتحادیه و صنف آرایشگران نیز باید پیشگام شده و هنگام ارائه مجوز و بازدیدها این موضوع را گوشزد و از بروز هر گونه تخلفی در این حوزه جلوگیری کنند.

 

مدیر نظارت و اعتباربخشی دانشگاه اظهار داشت: برخی آرایشگران پس از شرکت در دوره‌های فنی و حرفه‌ای و دریافت گواهی پاکسازی پوست با وسایل ساده، آن را به عنوان مجوزی برای انجام امور پزشکی و لکه برداری به مشتری نشان می‌دهند.

 

وی همچنین تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان جلوی هر گونه ارائه خدمات درمانی خارج از شرح وظیفه آرایشگاه‌ها را گرفته و با متخلفان برخورد قانونی می‌کند.

 

دکتر تیموری گفت: هر چند شاهد تخلف‌هایی از سوی آرایشگاه‌های زنانه هستیم اما برای پیشگیری از این نوع تخلف‌ها در گام نخست مردم به هیچ وجه نباید برای درمان خود به افراد غیر پزشک مراجعه کنند چرا که احتمال بروز عوارض جبران ناپذیر و آسیب زیاد  می باشد و شهروندان گرامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف  با سامانه ۱۹۰ تماس حاصل نمایند.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 140498
کلمات کلیدی
معصومه  میرزایی
خبرنگار

معصومه میرزایی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/03/12 09:16