• 1401/09/15 - 18:04
  • تعداد بازدید خبر : 447
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد ؛

تشدید نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی فرآورده های گوشتی در استان گیلان

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از تشدید نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی فرآورده های گوشتی در استان گیلان، خبر داد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ دکتر نسیبه یوسفیان- معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی فرآورده های گوشتی در استان ، اظهار داشت: با توجه به نقش کلیدی و سلامت محور محصولات غذایی بر سلامت جامعه، نظارت بر واحدهای تولیدی فرآورده های گوشتی به صورت مستمر و ماهیانه انجام می گیرد.

دکتر یوسفیان با اشاره به بازدیدهای بازرسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی  دانشگاه ، اظهار داشت ؛ علاوه بر  بازدیدهای ادواری از کارخانه های تولیدکننده فرآورده های گوشتی، از سوی بازرسان اداره نظارت بر موادغذایی و بهداشتی از تمامی  سالن های تولید ،بسته بندی، انبارها و سردخانه های واحدهای تولیدی نیز بازدید به عمل می آید و به منظور جلوگیری از به وجود آمدن عدم انطباق های ناخواسته، تذکرات لازم نیز به مسئولان فنی واحدهای تولیدی داده می شود.

 معاون غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان درخاتمه ، یادآور شد؛ از فرآورده های گوشتی واحدهای تولیدی طی برنامه های زمان بندی مشخص، از سطح عرضه نمونه برداری شده و در صورت عدم انطباق با هریک از معیارهای بهداشتی ، اقدامات قانونی لازم انجام می گیرد./ص

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 96643

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/09/15 18:04