- 1404/03/04 تجلیل از تیم فوتسال دانشجویان علوم پزشکی گیلان در نشست هیئترئیسه دانشگاه
- 1404/03/03 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان با حضور نماینده مجلس و فرماندار
- 1404/03/03 با قول مساعد مسئولان شهرستانی، کلینیک لاهیجان در هفته دولت افتتاح میشود
- 1404/03/03 تمرکز دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ارتقای جامع سلامت لاهیجان؛ از رفع چالشها تا توسعه بخشهای تخصصی
- صفحه اصلی
- معرفی سامانه شفافیت
- سنجه های شفافیت
- اطلاعات قابل استفاده برای کسب و کارها
- گزارش عملکرد دانشگاه و واحدهای تابعه
- اطلاعات تفصیلی مناقصات،مزایدات و جزئیات مرتبط با قراردادهای بزرگ و متوسط
- مجوزهای اعطایی توسط دانشگاه
- اطلاعات تحصیلات و سوابق مدیران
- اطلاعات حقوق و مزایای ماهانه و سالانه مدیران
- اطلاعات ساختار، ماموریت ها، وظایف و فرآیندهای اداری
- اطلاعات عمومی اموال، دارایی ها، درآمدها و هزینه کرد سالانه
- ارتباط با ما
استاندار در همایش ملی جمعیت:
آینده جمعیتی گیلان نگرانکننده است
استاندار گیلان در همایش ملی جمعیت با اشاره به افزایش سالمندی، کاهش زادآوری و پیشی گرفتن مرگومیر بر موالید، هشدار داد در صورت ادامه روند فعلی، طی ۲۵ سال آینده وضعیت جمعیتی استان بحرانی خواهد شد و باید از هماکنون برای جوانسازی جمعیت و حمایت از ازدواج و فرزندآوری برنامهریزی کرد.
به گزارش گیل وبدا، همایش ملی جمعیت در رشت با حضور مسئولان حوزه سلامت، خانوادهها و کارشناسان برگزار شد.
محور اصلی سخنرانیها در این نشست، بحران جمعیتی پیشروی گیلان، کاهش زادآوری، افزایش سالمندی و ضرورت سیاستگذاریهای فوری و اثربخش برای تقویت نهاد خانواده و فرزندآوری بود.
در این مراسم که به میزبانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد، دکتر هادی حقشناس استاندار گیلان، ضمن ابراز نگرانی از وضعیت فعلی جمعیتی استان، اظهار کرد: ۱۲ درصد جمعیت گیلان بالای ۶۰ سال هستند و طی دو دهه آینده این جمعیت پیرتر شده و نقشی در تولید ناخالص ملی نخواهند داشت از اینرو اگر امروز کاری نکنیم، در ۲۵ سال آینده وضعیت جمعیتی استان نگرانکننده خواهد بود.
وی با بیان اینکه بُعد خانوار در گیلان ۲.۸ و در کشور ۳ است و این عددها پایینتر از سطح مطلوب هستند، افزود: برای نخستین بار در تاریخ، تعداد فوتیها در گیلان از موالید پیشی گرفته و جمعیت در حال کاهش مطلق است.
استاندار گیلان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی در درمان ناباروری اقدامات خوبی انجام داده، گفت: یکی از عوامل اصلی عقبماندگی در فرزندآوری مسائل اقتصادی و بهویژه مسکن است.
رئیس ستاد جوانی جمعیت گیلان با اشاره به نقش درآمد خانوار در فرزندآوری، تصریح کرد: در اقتصاد سالم، ۳۰ درصد درآمد خانوار باید صرف مسکن شود، اما در گیلان گاهی کل درآمد خانواده خرج مسکن میشود و چنین خانوادهای دیگر مجالی برای فرزندآوری ندارد.
حقشناس از تصویب طرحی در شورای مسکن گیلان خبر داد که در آن زمینهای ادارات برای ساخت مسکن به بخش خصوصی واگذار خواهد شد و نیمی از واحدهای ساختهشده به سرمایهگذار میرسد و مابقی با تأمین نیمی از آورده توسط خانوادههای فرزنددار و مزدوج، به آنها واگذار خواهد شد.
دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این همایش اظهار کرد: اگرچه گیلان استانی سالمند است، اما افتخار ما این است که امید به زندگی در این استان به ۷۸ سال رسیده است و با این حال کاهش زادآوری، امروز مهمترین تهدید آیندهساز ماست. در این موضوع همه ما مقصریم؛ تبلیغات غلط و کنترلهای غیرمنطقی باعث کاهش جمعیت شده است.
وی خاطرنشان کرد که در کنار سه مرکز فعال درمان ناباروری در استان، امکان درمان ناباروری در سطوح پایینتر در همه بیمارستانهایی که دارای بلوک زایمانی هستند پیشبینی شده و در تلاش هستیم هزینههای آن را برای زوجهای نابارور به صفر برسانیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تأکید کرد: بیش از ۹۵ درصد تکالیف درونسازمانی دانشگاه برای تحقق جوانی جمعیت اجرایی شده و همچنین زمینی برای احداث خوابگاه متأهلین اختصاص یافته است.
حجتالاسلام والمسلمین علی اسماعیلی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، نیز با اشاره به دغدغههای رهبری در حوزه جمعیت اظهار کرد: جمعیت، مطالبه جدی رهبری معظم انقلاب اسلامی است و وضعیت گیلان از این نظر نگرانکننده است. ما باید نگاه الهی به جمعیت و نسل آینده داشته باشیم. مشکلات موجود در حوزه فرزندآوری باید حل شوند تا بستر ظهور نسل آینده فراهم شود.
وی افزود: وقتی خداوند میفرماید بهترین چیز را آفریدم، یعنی هر فرزندی موهبتی الهی است که باید از آن استقبال کرد. ترویج نگاههای منفی به فرزندآوری باید اصلاح شود.

نظر دهید