• 1404/06/22 - 07:39
  • تعداد بازدید خبر : 10
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه بازآموزی کارگاه باز آموزی سلامت و ایمنی محصولات کشاورزی در گیلان(برنج) با محوریت درصد کاهش سموم، آفت کش و کودهای شیمیایی و فلزات سنگین در دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمان استان گیلان در سال ۱۴۰۴ برگزارشد.

کارگاه باز آموزی سلامت و ایمنی محصولات کشاورزی در گیلان(برنج) با محوریت درصد کاهش سموم، آفت کش و کودهای شیمیایی و فلزات سنگین در تاریخ 1404/06/17 بصورت حضوری و غیر حضوری  به همت وتلاش دبیرخانه ساغ دانشگاه و با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه(آموزش مداوم)  ومعاونت بهداشتی دانشگاه برای گروه هدف مدیران شبکه، پزشکان عمومی واجتماعی وخانواده وجراحان زنان و زایمان، تغذیه، مدیران سیاستگذار و کارشناسان برون بخشی مرتبط با برنامه با هدف توانمند سازی آنها و مسئولین جهت شناسایی و کنترل و درمان بیماری در جهت ارتقاء سلامت جامعه، در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار گردید. که در این کارگاه یک روزه اساتیدی از هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و هیات علمی برون بخشی( سازمان جهادکشاورزی، دانشگاه گیلان، موسسه تحقیقات برنج کشور، آب منطقه ای استان) مطالب ارزنده علمی وکاربری را برای شرکت کنندگان بیان نمودند.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 144347
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1404/06/22 07:39