- 1404/03/18 حضور سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در کمیته پایش مالی
- 1404/03/17 دیدار رئیس مجمع نمایندگان گیلان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان
- 1404/03/17 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی و فرماندهی انتظامی برای برقراری سلامت و امنیت در گیلان
- 1404/03/16 دام ذبح شده باید ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود
هجدهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
هجدهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی در تاریخ 1402/11/10غذایی با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیرنظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه، رئیس گروه سلامت میانسالان و سالمندان معاونت بهداشتی دانشگاه، سرپرست گروه سلامت روانی و اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی، کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشتی و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان دانشگاه تشکیل گردید که طی این جلسه به موضوعات از قبیل بررسی اجرای مصوبات جلسه سیمای سلامت استان مورخ 25/10/1402،تکمیل و پیگیری چالش های سالمندان پرخطر و بسیار پرخطر، مشکلات و چالش های بهداشت آب آشامیذنی استان،سلامت و امنیت محصولات موادغذایی در استان، پیگیری و اجرای قرارگاه جهادی در استانداری برای اجرای برش استانی بیماریهای غیر واگیر، تدوین سند استانی جامع ارزیابی و ساماندهی توزیع، فروش و مصرف سموم آفت کش فرآورده های زارعی و باغی در استان ، کالاهای آسیب رسان به سلامت، نظارت بر عرضه موادغذایی در بازارچه های محلی در استان، پیگیری و اجرای طرح و برنامه سراج در استان، طرح غربالگری شناسایی سرطانهای سینه و دهانه رحم در زنان با همکاری بنیاد برکت، طرح پویش لبخند سلامتی و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.