- 1403/12/04 نشست مشترک نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 1403/12/04 نشست مشترک و دیدار نماینده مردم شهرستان لنگرود با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1403/12/04 جلسه آمادگی برای مقابله و پیشگیری با بحران دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 1403/12/04 اعزام کاروان راهیان نور احرار دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
نوزدهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و هفتمین جلسه سلامت و کیفیت نان در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید
نوزدهمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و هفتمین جلسه سلامت و کیفیت نان (درون بخشی و برون بخشی) در تاریخ 1402/11/09با حضور رئیس سازمان غله گیلان، نماینده معاونت امور اقتصادی استانداری، نماینده اداره کل استاندارد استان، نمایندگان انجمن صنایع آرد گیلان و کارخانه های آرد استان ، معاونت بازرگانی، کارشناسان آزمایشگاه اداره کل غله استان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، ریس صنف اتحادیه نانوایان، رئیس گروه بهبود تغذیه وکارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه،کارشناس معاونت غذا و دارو و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان دانشگاه تشکیل گردید که طی این جلسه به موضوعات از قبیل تهیه نان کامل، سلامت مردم در استفاده از نان کامل، فرهنگ سازی و آموزش در استفاده از نان کامل، تکمیل فرم تحلیل نتایج تولید آرد و نان کامل و نظارت برآن، مزایای تخمیر کامل خمیر، نا مشخص بودن قیمت آرد و نان کامل، ویژگی وکیفیت گندم برای تولید نان کامل، درصد سبوس گیری آرد، تعداد کارخانجات تولید آرد و تعداد نانوایی های موجود دراستان، سند پشتیبان امنیت غذایی و تغذیه، مصوبات کمیسیون اصل 90، تشریح و مرور شیون نامه و ضوابط تولید نان کامل،ربوطبت و محل نگهداری آرد کامل و زمان ماندگاری آن، تعیین کارخانجات تولید آرد کامل، تعیین نوع نان کامل(بربری و تافتون)، جوش شیرین، نمک، جوهر قند و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.