- 1404/06/04 تحقق ۹۴ درصدی برنامه عملیاتی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1404/06/04 کارمندان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، سرمایههای اصلی دانشگاه و امانتداران میراث خدمتگزاری هستند
- 1404/06/03 حضور میدانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ماسال
- 1404/06/03 هفته دولت، نماد تلاش بیوقفه و فداکاری دولت در کنار مردم است
بیست و هشتمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و دومین جلسه پیگیری در تسریع ساماندهی و برند سازی محلی محصولات کشاورزی در حیطه سلامت در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
بیست و هشتمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و دومین جلسه پیگیری در تسریع ساماندهی و برند سازی محلی محصولات کشاورزی در حیطه سلامت( اجرای مصوبات بند 3 و 8 صورتجلسه بررسی سیمای سلامت استان) در تاریخ 1402/12/13با حضور کارشناس دفتر امور شهری و شوراهای استانداری، کارشناس دفتر امور روستایی استانداری گیلان ، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید که طی این جلسه که در راستای اجرای مصوبات بند 3 و 8 صورتجلسه بررسی سیمای سلامت استان در مورخ 1402/10/25با محوریت در تسریع ساماندهی و برند سازی محلی محصولات کشاورزی در حیطه سلامت تشکیل شده بود طرح پروپوزال ساماندهی عرضه مواد غذایی در بازارچه های محلی که در رضوانشهر انجام شده بود توسط کارشناس امور شهری استانداری گیلان ارائه گردید و سپس به بررسی اجرای مصوبات جلسه قبلی و مواردی از قبیل سلامت در تولید و مصرف محصولات کشاورزی محلی استان ، شناسنامه دارکردن زمین های کشاورزی، گواهی سلامت محصولات غذایی صاداراتی و حمایت و همکاری دستگاهها و سازمان های مرتبط و غیره بحث ، گفتگو قرار گرفت و مصوباتی مصوب گردید.
