- 23 آبان 1404 دیابت یک مسئله اجتماعی و اقتصادی است؛ پیشگیری و مراقبت در تمام مراحل زندگی، مسئولیت همگانی ما
- 22 آبان 1404 پیام قدردانی وزیر بهداشت از واقف فرهنگی در آیین افتتاح کتابخانه گیلان با قرائت رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت
- 22 آبان 1404 برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت توسعه دانشگاه با محوریت دومین جشنواره پایش عملکرد و انضباط مالی و اداری (کوشا)
- 22 آبان 1404 «گیلان» پیشتاز حفظ جمعیت و نشاط ملی
اولین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان (اولین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان) در سال 1403 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
اولین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان (اولین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان درسال 1403) در تاریخ 1403/01/20با حضوررئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان، نماینده معاون امور اقتصادی استانداری گیلان، نماینده اداره کل استاندارد استان، نمایندگان اداره کل غله استان، نماینده اداره کل صنعت معدن و تجارت استان، نمایندگان انجمن صنفی کارخانجات آرد استان، نماینده سازمان جهادکشاورزی استان، نماینده تعزیرات حکومتی استان، نماینده انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، رئیس صنف اتحادیه نانوایان، کارشناس گروه بهبود تغذیه، کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس معاونت غذا و دارو و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید طی این جلسه به موضوعات از قبیل تکمیل فرم اطلاعات نانوایی های پخت نان کامل و کارخانجات تامین کننده آرد کامل، اصلاحیه شیوه نامه تولید آرد و نان کامل، کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان ، ب به عنوان نمونه رنامه های راهبردی و عملیاتی تولید آرد و نان کامل استان کرمان، ترویج و تولید نان کامل، سلامت مردم در استفاده از نان کامل، فرهنگ سازی و آموزش در استفاده از نان کامل، بیماریهای های دیابت، فشارخون، سرطان، کیفیت گندم برای تولید نان کامل، درصد سبوس گیری آرد، بیان موارد قیمت آرد و نان کامل، بررسی و پیگیری اجرای مصوبات جلسه قبلی،کمک و حمایت از دستگاهها و ادارات مرتبط و اعضای کمیته در جهت اجرایی شدن شیوه نامه تهیه نان کامل در استان و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی به شرح زیر تصویب گردید.
