- 1403/10/26 برگزاری نشست کمیته درمان، کاهش آسیب، حمایت های اجتماعی و نظارت بر مراکز درمان اعتیاد گیلان
- 1403/10/25 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز ملی مددکاری اجتماعی
- 1403/10/25 امام علی (ع) نه تنها الگوی کامل یک پدر مهربان و دلسوز، بلکه الگوی یک رهبر بزرگ، عادل و حکیم نیز هستند
- 1403/10/24 نشست مشترک گروه داروسازی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
بیست و یکمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و ششمین جلسه سلامت و کیفیت نان ( ششمین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان ) درسال 1403 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
بیست و یکمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و ششمین جلسه سلامت و کیفیت نان ( ششمین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان ) در سال 1403 در تاریخ 1403/09/21با حضور رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان، نماینده اداره کل استاندارد استان، نماینده تعزیرات حکومتی استان، نماینده جهاد کشاورزی استان، مدیر نظارت برموادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر سلامت حیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناسان و نمایندگان اداره کل غله استان، رئیس صنف اتحادیه نانوایان، نمایندگان کارخانجات آرد استان، رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه، کارشناس گروه بهبود تغذیه، کارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی، نماینده مجتمع نان شمال، دانشگاه و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید. در طی این جلسه ضمن بررسی اجرایی مصوبات جلسه قبل و تاکید بر اجرای مصوبات مجمع سلامت استان مورخ 19/08/1403 در مورد نان کامل و مصوبات جلسه پیرامون آرد و نان کامل در بازرسی کل استان مورخ 12/08/1403، گزارشی از عملکرد گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی در مورد نان کامل به مواردی منجمله: اجرای فرایند درست پیاده سازی تولید نان کامل و ایجاد مطالبه گری نان کامل توسط مردم ، تولید نان کامل علاوه بر نانوایی های سنتی استفاده از بخش صنعتی در تولید نان کامل،اشاره به مصوبات کمیسیون اصل 90، تامین گندم مرغوب برای تولید آرد به منظور تولید نان کامل، اطلاع رسانی برای جلب و تشویق نانوایان داوطلب برای پخت نان کامل، تدوین برنامه عملیاتی با برش استانی برای تولید آرد و نان کامل، تاکید بر حضور نمایندگان ادارات و سازمانهای دعوت شده و عضو کمیته در جلسات، برنامه های تشویقی برای تولید کنندگان آرد و نان کامل از سوی متولیان امر، بحث و بررسی در مورد چالشها و مشکلات تهیه نان کامل ، قیمت نان کامل، اهمیت سلامت مردم در استفاده از نان کامل، آگاهی و اطلاع رسانی، کمک و حمایت از دستگاهها و ادارات مرتبط و اعضای کمیته در جهت اجرایی شدن شیوه نامه تهیه نان کامل در استان و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی تصویب گردید.