• 1401/03/02 - 08:47
  • تعداد بازدید خبر : 75
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کارگاه آموزشی روشهای شناسایی، اولویت بندی و تحلیل ذینفعان با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور اعضای مدیران و کارشناسان معاونت های دانشگاه بصورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

کارگاه روشهای شناسایی، اولویت بندی و تحلیل ذینفعان  با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به منظور توانمند سازی و افزایش آگاهی و دانش  مدیران و کارشناسان  معاونت های دانشگاه ،  در تاریخ 1401/03/01  در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه بصورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی تشگیل گردید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 88141

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1401/03/02 08:47