پنجمین جلسه کمیته آموزشی با محوریت ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی برگزار گردید.
پنجمین جلسه کمیته آموزشی با محوریت ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی برگزار گردید.
جلسه کمیته آموزشی با محوریت ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی در تاریخ 28/07/1400 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو به همت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید که در این نشست، درمورد افزایش آگاهی و دانش مدیران شبکه و کارشناسان سیاستگذار در عرصه سلامت و تعیین سرفصلهای آموزشی، مدل آموزشی بحث و تبادل نظر شد و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.