• 1402/05/24 - 05:06
  • تعداد بازدید خبر : 57
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پنجمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و دومین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان در سال 1402 برگزار گردید.

پنجمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و دومین جلسه با محوریت  سلامت و کیفیت نان  در تاریخ 1402/05/23 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون فنی  معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه، گروه بهبود تغذیه و جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناسان موادغذایی و آزمایشگاه معاونت غذا و دارو  و کارشناس  سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید که در این نشست، به موضوعات از قبیل  لزوم تقویت اقدامات مبنی بر برخورداری آحاد جامعه از نان کامل ،نوع کیفیت آرد، بهداشت نانوایی ها، نمک در نان، تخمیر خمیر نان، افزودنی های مجاز و غیر مجاز در نان، گلوتن آرد، رطوبت آرد، خمیر مایه در تهیه نان، سختی کار کارکنان نانوایی ها، استاندارد دستگاههای پخت در نانوایی ها، تعداد نمونه های برداشت شده از خمیر و نان، آموزش کارکنان نانوایی برای تهیه نان سالم، غنی سازی آرد، سبوس گیری از گندم برای تهیه آرد،  پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان، چاقی و غیره  بحث، گفت و گو  و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 109838

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1402/05/24 05:06