• 1403/07/04 - 09:07
  • تعداد بازدید خبر : 46
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پخت آزمایشی نان کامل با حضور مدیر کل اداره هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان و اعضای کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان گیلان در دو واحد نانوایی در سطح شهر رشت- 3 مهر 1403 مهر 1403

در راستای اجرای مصوبات قبلی چهارمین کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل ذیل کارگروه گندم و آرد و نان استان ) در سال 1403 با هماهنگی های صورت گرفته توسط دبیرخانه سلامت وامنیت غذایی استان  با همکاری ریس اتحادیه صنفی نانوایان در تاریخ 1403/07/03 باحضور مدیر کل اداره هماهنگی امور اقتصادی استانداری  گیلان جناب دکتر حسین ذاکر استقامتی و اعضای کمیته آرد و نان کامل استان گیلان(نمایندگان درون و برون بخشی) بصورت آزمایشی در ساعات اولیه صبح از دو واحد نانوایی درسطح شهر رشت ( سنگکی -تافتونی) بصورت میدانی درحضور مشتریانی که برای خرید نان در نانوایی های مذکور بودند پخت نان کامل صورت پذیرفت و آگاهی و اطلاع رسانی در خصوص اهمیت استفاده از نان کامل برای آنها  توسط اعضا و کارشناسان تشریح گردید. و استقبالی خوبی هم بعد مشاهده نان کامل از سوی مشتریان صورت پذیرفت.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 128972

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1403/07/04 09:07