• 1402/10/10 - 07:16
  • تعداد بازدید خبر : 62
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هفدهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و ششمین جلسه سلامت و کیفیت نان کامل در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

هفدهمین  جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و ششمین کمیته سلامت و کیفیت نان کامل در تاریخ 1402/10/09 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی،  نمایندگان انجمن صنایع آرد گیلان و کارخانه های آرد استان ، کارشناسان اداره کل غله استان، ریس صنف اتحادیه نانوایان،   مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه، ریس اداره اجرای استاندارد استان، مسئول بخش شیمی آزمایشگاه کنترل موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه ، ،کارشناس معاونت غذا و دارو و کارشناس  سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید که در طی این جلسه به موضوعات از قبیل بررسی مصوبات جلسات پیشین سلامت و کیفیت نان کامل، تهیه نان کامل، سلامت مردم در استفاده از نان کامل، فرهنگ سازی و آموزش در استفاده از نان کامل، سبوس بیشتر در آرد، مهارت نانوایی در تولید نان کامل، تدوین برنامه عملیاتی برای تهیه نان کامل، جوش شیرین، صدور پروانه بهداشتی ساخت آرد کامل برای یکی از کارخانجات تولیدی استان جهت ارائه آن به نانوایان داوطلب، دادن سهمیه گندم با کیفیت بالا برای ارائه به کارخانجات تولید آرد  مشخص، درصد رطوبت آرد،  تهیه گزارش چالشها پیشنهادات و راهکارها توسط اعضای جلسه به منظور  تولید آرد برای نان کامل جهت تدوین برنامه عملیاتی استانی ترویج و تولید آرد و نان کامل، تولید یک روز آرد برای تهیه نان کامل توسط کارخانه های آرد استان،جلسه میدانی در یک روز برای  پخت نان کامل توسط  5 نانوایی های استان  و غیره بحث،  گفت و گو  و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 117006

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1402/10/10 07:16