• 1402/06/20 - 08:43
  • تعداد بازدید خبر : 58
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هشتمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و چهارمین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان (درون بخشی و برون بخشی) در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.

هشتمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی  و چهارمین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان  (درون بخشی و برون بخشی)  در تاریخ 1402/06/19با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی،  معاون فنی  معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، مدیر آزمایشگاه کنترل موادغذایی،آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو،  مدیر سلامت محیط وکار معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس گروه بهبود تغذیه و جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه، کارشناس نظارت برموادغذایی معاونت غذا ودارو، کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان و نمایندگان سازمانهای برون بخشی( معاون دفتر امور اقتصادی استانداری، نمایده اداره کل استاندارد، نمایندگان اداره کل غله، نماینده دانشگاه گیلان،رئیس اتحادیه صنفی نانوایان) تشکیل گردید که این نشست که با محوریت سبوس گیری از گندم برای تهیه نان با کیفیت بهتر تشکیل شده بود به موضوعات از قبیل  لزوم تقویت اقدامات مبنی بر برخورداری آحاد جامعه از نان کامل ،نوع کیفیت آرد، بهداشت نانوایی ها، نمک در نان، افزودنی های مجاز و غیر مجاز در نان، گلوتن آرد، رطوبت آرد، تعداد نمونه های برداشت شده از آرد، آموزش کارکنان نانوایی برای تهیه نان سالم، غنی سازی آرد، فرهنگ سازی در عرضه نان تهیه شده از آرد غنی سازی شده، عدم ثبات کیفیت آرد و نانوایان، استاندارد  آرد و نان، اصلاحات ساختاری در اضافه کردن سبوس درآرد و نان، پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان، چاقی ،مرحله بندی و اجرای گام به گام برنامه برای کیفیت و سلامت نان، و غیره بحث،  گفت و گو  و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 111145

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1402/06/20 08:43