• 1402/11/10 - 13:17
  • تعداد بازدید خبر : 53
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نوزدهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و هفتمین جلسه سلامت و کیفیت نان در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید

نوزدهمین  نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و هفتمین جلسه سلامت و کیفیت نان (درون بخشی و برون بخشی)  در تاریخ 1402/11/09با حضور رئیس سازمان غله گیلان، نماینده معاونت امور اقتصادی استانداری،  نماینده اداره کل استاندارد استان، نمایندگان انجمن صنایع آرد گیلان و کارخانه های آرد استان ، معاونت بازرگانی،  کارشناسان آزمایشگاه اداره کل غله استان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه،  ریس صنف اتحادیه نانوایان، رئیس گروه بهبود تغذیه وکارشناس سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه،کارشناس معاونت غذا و دارو و کارشناس  سلامت و امنیت غذایی  استان دانشگاه تشکیل گردید که طی این جلسه به موضوعات از قبیل تهیه نان کامل، سلامت مردم در استفاده از نان کامل، فرهنگ سازی و آموزش در استفاده از نان کامل، تکمیل فرم تحلیل نتایج تولید آرد و نان کامل و نظارت برآن، مزایای تخمیر کامل خمیر، نا مشخص بودن قیمت آرد و نان کامل، ویژگی وکیفیت گندم برای تولید نان کامل، درصد سبوس گیری آرد، تعداد کارخانجات تولید آرد و تعداد نانوایی های موجود دراستان، سند پشتیبان امنیت غذایی و تغذیه، مصوبات کمیسیون اصل 90، تشریح و مرور شیون نامه و ضوابط تولید نان کامل،ربوطبت و محل نگهداری آرد کامل و زمان ماندگاری آن، تعیین کارخانجات تولید آرد کامل، تعیین نوع نان کامل(بربری و تافتون)، جوش شیرین، نمک، جوهر قند و غیره بحث،  گفت و گو  و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 118307

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1402/11/10 13:17