- 1404/04/30 ضرورت آمادگی فرهنگی در شرایط بحرانی و پیگیری برنامههای هدفمند دانشجویی در سال تحصیلی جدید
- 1404/04/30 بررسی چهار پرونده مرگ در سومین نشست مورتالیتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1404/04/30 پیام تسلیت مدیریت روابط عمومی دانشگاه به حجت الاسلام و المسلمین محمدصادق کریمی
- 1404/04/30 فیلم | توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص حادثه انفجار گاز در رشت
دومین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار گردید.
جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی با محوریت مهمترین اولویت های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی درتاریخ 1401/01/24 با حضور رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و معاون بهداشتی و مدیران آن حوزه و مدیرنظارت برفرآورده های غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو تشکیل گردید. که در این نشست، ضمن تشریح و اقدامات تشکیل کمیته کاری هر حیطه از اولویت های برنامه دبیرخانه شورای عالی سلامت در واحدهای کارشناسی معاونت بهداشتی و تحلیل ذینفعان و تهیه ماتریکس ذینفعان در موضوعات منجمله حیطه امنیت غذایی و محیط زیست، حیطه بخش سلامت از قبیل پیگیری استقرار سند سلامت سالمندی، سند بیماریهای غیر واگیر، بسته خدمات پایه سلامت کارکنان، برنامه راهبردی کنترل ایدز، کنترل پشه آئدس، سلامت روان، حیطه سلامت و جامعه، حیطه عوامل اقتصادی-اجتماعی موثر برسلامت، حیطه مدیریت دانش و اطلاعات راهبردی سلامت، حیطه دیده بانی و توسعه پایدار، حیطه صیانت ازحقوق مردم درسلامت و امنیت غذایی و موضوعاتی ازقبیل تغذیه، مجمع سلامت استان، الگوی همت، ارتقاء 8 محصول کشاورزی، برنامهNCD و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی به شرح ذیل تصویب گردید.
