• 1400/09/06 - 08:36
  • تعداد بازدید خبر : 105
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دومین جلسه کمیته ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی هدف(پرتقال) در استان گیلان که در تاریخ 23/08/1400 در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی به همت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و با حضور اعضای کمیته و کارشناسان عضو برگزار گردید.

دومین جلسه کمیته ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی هدف(پرتقال) در استان گیلان که در تاریخ 23/08/1400 در سالن کنفرانس معاونت بهداشتی به همت دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و با حضور اعضای کمیته و کارشناسان عضو برگزار گردید.

 

 دراین نشست درخصوص تعیین محل های نمونه برداری برای محصول کشاورزی مورد هدف(پرتقال) درسطح تولید به منظور سنجش سموم و فلزات سنگین  و تعیین محل های نمونه برداری از منابع آب به منظور سنجش نیترات درآبی که برای آبیاری محصول فوق استفاده می شود و همچنین در مورد بررسی آلودگی خاک منطقه کشاورزی، برای محصول هدف (پرتقال) توسط محیط زیست بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسد.

  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • کد خبر : 79840
کلمات کلیدی

تصاویر

آخرین بروز رسانی : 1400/09/06 08:36