- 1403/12/05 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس
- 1403/12/04 نشست مشترک نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
- 1403/12/04 نشست مشترک و دیدار نماینده مردم شهرستان لنگرود با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1403/12/04 جلسه آمادگی برای مقابله و پیشگیری با بحران دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد
دهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و پنجمین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان و نان کامل (درون بخشی و برون بخشی) سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
دهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و پنجمین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان و نان کامل (درون بخشی و برون بخشی) در تاریخ 1402/07/26با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، رئیس سازمان غله گیلان، نماینده معاونت امور اقتصادی استانداری، نمایندگان انجمن صنایع آرد گیلان و کارخانه های آرد استان ، معاونت بازرگانی، کارشناسان آزمایشگاه اداره کل غله استان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، ریس صنف اتحادیه نانوایان، مدیر آزمایشگاه کنترل موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه ، کارشناسان گروه بهبود تغذیه و سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه،کارشناس معاونت غذا و دارو و کارشناس سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید که طی این جلسه به موضوعات از قبیل تهیه نان کامل، سلامت مردم در استفاده از نان کامل، فرهنگ سازی و آموزش در استفاده از نان کامل، سبوس بیشتر در آرد، مهارت نانوایی در تولید نان کامل، سند پشتیبان امنیت غذایی و تغذیه، کمیته فنی نان، مصوبات کمیسیون اصل 90، تدوین برنامه عملیاتی برای نان کامل، جوش شیرین، نمک، جوهر قند، تهیه گزارش چالشها پیشنهادات و راهکارها توسط انجمن و کارخانه های آرد استان برای تولید آرد برای نان کامل، تولید یک روز آرد برای تهیه نان کامل توسط کارخانه های آرد استان، پخت یک تا دو کوره نان کامل توسط نانوایی های استان و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.