- 28 آبان 1404 بازدید نماینده رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی از پروژههای عمرانی مرکز آموزشی و درمانی پورسینا
- 27 آبان 1404 اطلاعیه شماره ۲ آزمون جامع توجیهی بدو خدمت آذر ۱۴۰۴
- 27 آبان 1404 برگزاری سومین ملاقات مردمی آبانماه، سال ۱۴۰۴ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 26 آبان 1404 تعطیلی مدارس و دانشگاهها و تأخیر در آغاز بهکار ادارات رشت/ مادران دارای فرزند در مقطع ابتدایی دورکار شدند
دهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و پنجمین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان و نان کامل (درون بخشی و برون بخشی) سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
دهمین جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و پنجمین جلسه با محوریت سلامت و کیفیت نان و نان کامل (درون بخشی و برون بخشی) در تاریخ 1402/07/26با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، رئیس سازمان غله گیلان، نماینده معاونت امور اقتصادی استانداری، نمایندگان انجمن صنایع آرد گیلان و کارخانه های آرد استان ، معاونت بازرگانی، کارشناسان آزمایشگاه اداره کل غله استان، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، ریس صنف اتحادیه نانوایان، مدیر آزمایشگاه کنترل موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه ، کارشناسان گروه بهبود تغذیه و سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه،کارشناس معاونت غذا و دارو و کارشناس سلامت و امنیت غذایی دانشگاه تشکیل گردید که طی این جلسه به موضوعات از قبیل تهیه نان کامل، سلامت مردم در استفاده از نان کامل، فرهنگ سازی و آموزش در استفاده از نان کامل، سبوس بیشتر در آرد، مهارت نانوایی در تولید نان کامل، سند پشتیبان امنیت غذایی و تغذیه، کمیته فنی نان، مصوبات کمیسیون اصل 90، تدوین برنامه عملیاتی برای نان کامل، جوش شیرین، نمک، جوهر قند، تهیه گزارش چالشها پیشنهادات و راهکارها توسط انجمن و کارخانه های آرد استان برای تولید آرد برای نان کامل، تولید یک روز آرد برای تهیه نان کامل توسط کارخانه های آرد استان، پخت یک تا دو کوره نان کامل توسط نانوایی های استان و غیره بحث، گفت و گو و مصوباتی دراین مورد به تصویب رسید.
