- 1404/04/30 ضرورت آمادگی فرهنگی در شرایط بحرانی و پیگیری برنامههای هدفمند دانشجویی در سال تحصیلی جدید
- 1404/04/30 بررسی چهار پرونده مرگ در سومین نشست مورتالیتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- 1404/04/30 پیام تسلیت مدیریت روابط عمومی دانشگاه به حجت الاسلام و المسلمین محمدصادق کریمی
- 1404/04/30 فیلم | توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص حادثه انفجار گاز در رشت
بیست و چهارمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه پیگیری در تسریع ساماندهی و برند سازی محلی محصولات کشاورزی در حیطه سلامت( اجرای مصوبات بند 3 و 8 صورتجلسه بررسی سیمای سلامت استان) در سال 1402 در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار گردید.
بیست و چهارمین نشست جلسه کمیته فنی سلامت و امنیت غذایی و اولین جلسه پیگیری در تسریع ساماندهی و برند سازی محلی محصولات کشاورزی در حیطه سلامت در تاریخ 1402/11/30حضور سرپرست امور روستایی استانداری گیلان، کارشناس دفتر امور روستایی استانداری گیلان ، مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه، نماینده سلامت محیط وکار معاونت بهداشتی دانشگاه( کارشناس مسئول سلامت محیط مرکزبهداشت رشت)، و کارشناس سلامت و امنیت غذایی استان تشکیل گردید که طی این جلسه که در راستای اجرای مصوبات بند 3 و 8 صورتجلسه بررسی سیمای سلامت استان در مورخ 25/10/1402 با محوریت در تسریع ساماندهی و برند سازی محلی محصولات کشاورزی در حیطه سلامت تشکیل شده بود به مواردی از قبیل محصولاتی از قبیل برنج، چای، زیتون، کیوی، بادام زمینی، شناسنامه دارکردن زمین های کشاورزی، گواهی سلامت محصولات غذایی صاداراتی و حمایت و همکاری دستگاهها و سازمان های مرتبط و غیره بحث ، گفتگو قرار گرفت و مصوباتی به مصوب گردید.
